Algemene informatie

Het huisje is het gehele jaar te huur.

 

De tarieven kunt u raadplegen in de reserveringsmodule (tabblad reserveren).

 

Maximaal 2 honden kunt u gratis meenemen naar het huisje. Uw honden dienen zich als vanzelfsprekend netjes te gedragen.

De schoonmaakkosten bedragen € 50,-- per reservering. Wanneer u het huisje zelf schoon maakt en je meldt dat van te voren, dan worden de schoonmaakkosten terug gestort.

De toeristenbelasting bedraagt € 1,25 per persoon per nacht.


Het huisje is geheel gemaakt van hout, daardoor heeft het een prettig leefklimaat. Het huisje is 70m2 groot en heeft een tuin van ongeveer 700m2. De tuin is geheel afgezet met gaas en heggen. Zeer geschikt voor kinderen en/of honden.  

In de tuin staat op het terras een tafel met banken en 8 stoelen. Een Weber BBQ is aanwezig.

 

Het huisje is voor wat betreft de verwarming voorzien van centrale verwarming en heeft een gaskachel gemaakt van speksteen, voor een gezellig vuur en heerlijke stralingswarmte.

 De badkamer is uitgerust met een douchecabine van 1,5 meter lang en een wasbak. De badkamer is lekker ruim.

De aparte WC heeft een hangend toilet en een wasbakje.

 

 


In de keukenhoek bevindt zich een hoekaanrecht. Hier staat onder meer een combimagnetron, vaatwasmachine, citruspers, koffiesetaparaat, broodrooster en  mixer.  De keuken heeft een gasfornuis met 5 pitten en is 80 centimeter breed. De keuken heeft een uitgebreide pannenset en servies voor 12 personen. Verschillende drank- en wijnglazen zijn voor handen.

 

In de keukenhoek staat een tafel met 6 stoelen.

 

In de pantry staat de stofzuiger en wasmachine. Daarnaast staan er bakken voor het scheiden van afval (papier, glas en statiegeldflessen.)


 

In de woonkamer staat een 3 persoonsbank, 2 stoelen en een krukje. Er zijn diverse bijzettafels voor uw hapje en/of drankje. De TV is een flatscreen tv met een diagonaal van ongeveer 105 centimeter. In het huisje is kabel televisie. Wifi kunt u via de receptie regelen. Ook zijn er diverse boeken over Drenthe aanwezig.

 

 


Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Het betreft een boxspring van 180 cm breed. Deze heeft 2 matrassen en een matrastopper en heeft 2 dekbedden. Op deze slaapkamer is ook een flatscreen tv aanwezig.

 

De andere slaapkamer beschikt over een twee tweepersoons stapelbedden, uitgevoerd in hout. De matrasmaat is 90x200. Ook eventueel geschikt voor een volwassen persoon.  Het huisje ligt achterop het park op een rustig plaatsje. Er is een zwembad op het parkje aanwezig. Hier kunt u onbeperkt gebruik van maken van 1 april tot 1 oktober. Waar nodig wordt deze verwarmd. Bij lekker weer is de kap open.

 

Op het park is ook een speeltuintje. Op het park dienen auto's staptvoets te rijden. Dit is erg prettig voor kinderen. In vakanties is er een animatieteam aanwezig, die leuke dingen voor de kinderen organiseren.